Andrei Nistor

Andrei este liderul departamentelui de Insolvență și Restructurare din cadrul societății. Experiența sa în acest domeniu include consilierea și reprezentarea clienților în probleme complexe de reorganizare și lichidare, atât în cadrul procedurilor judiciare, cât și a celor extrajudiciare.

El a consiliat atât creditorii, cât și debitorii să aleagă între o multitudine de variante de restructurare și recuperare a debitelor, contribuind la conceperea planurilor de reorganizare, încheierea unor tranzacții și a altor tipuri de convenții.

Totodată, Andrei a dezvoltat o bogată practică ca avocat pledant în materia litigiilor referitoare la: ineficiența sau executarea obligațiilor contractuale; apărarea și valorificarea drepturilor reale; contencios administrativ; achiziții publice și executarea silită a diferitelor tipuri de titluri executorii.

Este membru în Baroul București din anul 2009. A absolvit cursurile Facultății de Drept, precum și pe cele ale Facultății de Științe Politice din cadrul Universității din București. De asemenea, a urmat cursurile unui program de masterat cu specializarea în Relații Internaționale la Universitatea din București/Roma 3.

Limbi străine:
- Engleză și Germană fluent
- Italiană și Franceză la nivel conversațional.

Contact:
Andrei Nistor: 0722532121, andrei.nistor@hmna.ro